• indeks-img

Kabar

Kabar

  • 5G Light Up Digital Amerika Latin

    5G Light Up Digital Amerika Latin

    Konferensi ICT Amerika Latin pisanan ing tema, Grand opening ing Cancun, Meksiko.Saka 2020 nganti 2021, Indeks Transformasi Digital Amerika Latin mundhak 50%.Ing jaman pasca-epidemi, Internet luwih akeh nduwe pengaruh sosial lan ekonomi, kanthi efektif ...
    Waca liyane
  • Solusi ekspres cerdas router industri

    Solusi ekspres cerdas router industri

    1. Industri latar mburi introduksi Kanthi perkembangan gedhe saka e-commerce, industri logistik express uga wis mlebu periode blowout.Bisnis lemari ekspres cerdas (lemari ekspres layanan mandiri) wis berkembang kanthi cepet, lan ana ...
    Waca liyane
  • Pilihan lan rekomendasi router Wifi6 Ngarep?

    Saiki, jaringan nirkabel wis dadi sumber dhasar sing penting kaya banyu lan listrik kanggo umume rumah tangga.Kanthi luwih akeh piranti sing disambungake menyang Internet, iku penting kanggo nganyarke lan nyepetake jaringan, lan akeh kutha wis wiwit promosi gigabit lan ul...
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih router WIFI6?

    Laju mlebu ing jaman WiFi6 luwih cepet tinimbang sing kita bayangake.Saiki telpon seluler unggulan lan mid-range wis nambahake dhukungan kanggo WiFi6, lan rega router WiFi6 uga rega nasional.Sampeyan bisa tuku produk apik kanggo sawetara atus yuan.Ing proses iki, Shen ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane router nirkabel lan modem optik

    1. Prinsip beda Modem Optical piranti sing ngowahi sinyal cahya Ethernet menyang sinyal Internet, lan komputer bisa nelpon munggah Internet mung liwat modem Optical.Router nirkabel minangka piranti sing bisa nyebarake jaringan menyang sawetara komputer kanthi kabin jaringan ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane router nirkabel lan modem optik

    1. Prinsip beda Modem Optical piranti sing ngowahi sinyal cahya Ethernet menyang sinyal Internet, lan komputer bisa nelpon munggah Internet mung liwat modem Optical.Router nirkabel minangka piranti sing bisa nyebarake jaringan menyang sawetara komputer kanthi kabin jaringan ...
    Waca liyane
  • Kualitas apik China MTK7620A 4G LTE WiFi Router 2.4G 300Mbps Single Band

    Model: ZBT-WE826-T2 Description: 300Mbps 4G LTE Wi-Fi Router Simple Description WE826-T2 nggunakake solusi nirkabel paling anyar, performs luwih apik lan luwih fungsi.Kinerja nirkabel stabil, fungsi liyane, 2.4G 300Mbps, Uga ndhukung 3G, 4G (modul 3G, 4G PCIE perlu), bisa uga ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan skenario aplikasi 4G AP/router

    Kaluwihan lan skenario aplikasi 4G AP/router

    Bedane antarane AP/router 4G lan AP/router nirkabel biasa: 1. Cara sing beda kanggo ngakses Internet;AP/router nirkabel biasa ngandelake broadband kanggo ngakses Internet, dene AP/router 4G nggunakake lalu lintas kertu SIM kanggo ngakses Internet.2. Aplikasi sing beda-beda ...
    Waca liyane
  • Apa router kudu diwiwiti maneh?

    Apa router kudu diwiwiti maneh?

    Saiki, WiFi wis nyebar ing kabeh urip, omah, perusahaan, restoran, supermarket, pusat blanja… Sejatine, kita bisa nyambung menyang WiFi kapan wae lan ing ngendi wae.Akeh wong sing tetep router ing kabeh wektu supaya bisa nyambung menyang WiFi sawayah-wayah, nanging ora ngerti manawa iki ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu ditindakake yen router ora sengaja mencet reset?

    Apa sing kudu ditindakake yen router ora sengaja mencet reset?

    Tombol reset ing router digunakake kanggo ngreset router.Nalika sampeyan menet terus tombol reset kanggo sawetara detik, router bakal dibalèkaké menyang setelan pabrik, lan kabeh paramèter konfigurasi ing router bakal dibusak, supaya sampeyan ora bisa nyambung menyang In...
    Waca liyane
  • Router WIFI6 Z100AX-E anyar

    Router WIFI6 Z100AX-E anyar

    Kanthi popularisasi lan aplikasi ponsel, tablet, lan omah cerdas, jumlah akses terminal nirkabel saya tambah akeh.Teknologi WiFi tradisional yaiku transmisi data siji-kanggo-siji.Ing cendhak, router WiFi mung bisa nglayani siji terminal ...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane 4G lan 5G

    Bentenipun antarane 4G lan 5G

    Apa prabédan antarane 4G lan 5G sampeyan wonder Bentenipun pisanan antarane 4G lan 5G punika kasunyatan sing 5G nggunakake pita frekuensi beda.Uni Eropa wis nemtokake manawa telung pita frekuensi bakal kasedhiya kanggo aplikasi 5G komersial, yaiku ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3